Köfteli Mantı


Köfteli Mantı


Köfteyi (Kıyma, ıslatılmış bayat ekmek, rendelemiş soğan, ince doğranmış maydanoz, Karabiber, pul biber, kırmızı toz biber, nane, tuz, kimyon) yoğurup küçük toplar yapın ve kızartın. Köftelerin fazla yağlarını kâğıt havluda alın. Hazır mantıyı haşlayıp süzün. Mantıyla köfteyi karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün. Üzerine margarinde yakılmış pul biberle kırmızı toz biber karışımını gezdirin ve servis yapın.

Yorumlar

*mehtap dedi ki…
harika hem köfte hem mantı, sevilen iki lezzet bir arada eline sağlık.
mutfagabuyrun dedi ki…
bu tarif tam benlikmiş canım.nefis olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.