Etli Yemek


Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağda kavurun. Kemiksiz kuşbaşı doğranmış eti ilave edin. Et suyunu salıp çekene dek kavurun. Salçayı ekleyip 1-2 dakika daha kavurun. Dilimlenmiş havuçları koyup karıştırın. Yeterince sıcak suyu, ince doğranmış maydanozu, tuzu, yemeklik doğranmış kırmızı ve yeşil biberleri katıp etler ve havuçlar yumuşayana kadar pişirin.

Yorumlar

yemekbiraşk dedi ki…
enfes olmuş ellerine sağlık sevgilerimle
Mutfaknotlari dedi ki…
eline sağlık leziz bir ana yemek yanına pilav
anne eli gibi dedi ki…
bende sık sık yaparım bizim et canavarlarına,ellerine sağlık nefis görünüyor...
Nilgün Komar dedi ki…
ellerine sağlıkk
Unknown dedi ki…
Ekmeği bandıra bandıra yemek vardı şimdii..
Ellerine sağlık canımmm..
Öpüyorum.
Ahu Türkyaşar dedi ki…
Etli yemek eşittir benim yemeğim :) Çok severim sulu etli yemeği. Ellerine sağlık. Pek güzel gözüktü gözüme :)