Bisküvi Pastası
Kreması için:
3 Su bardağı süt
2 Yemek kaşığı dolusu un
2 Yemek kaşığı şeker
1 Vanilya
1 Yemek kaşığı margarin
Ayrıca:
1 Paket çikolatalı puding
1 Paket sakızlı ve Antep fıstıklı puding (Kenton)
1 Paket Eti kakaolu bisküvi
1 Paket pötibör bisküvi (Ülker Petit Keksi)
Süt, hindistan cevizi rendesi, pasta süsü
Yapılışı: Sütü, unu, şekeri, vanilyayı tencereye alıp karıştırın. Margarini de ekledikten sonra sürekli karıştırarak kremayı pişirin. Pudingleri ayrı ayrı tencerelerde üzerlerinde yazan tarife göre pişirin. Küçük kare borcam tepsiye bisküvileri 1 kat pötibör 1 kat kakaolu olmak üzere aralarına sıcak kremayı sürerek krema bitene dek dizin. Kalan bisküvileri de aynı şekilde aralarına sıcak haldeki çikolatalı pudingi sürerek dizin. En üstüne sakızlı ve Antep fıstıklı pudingi dökün. Pastanın üzerindeki puding donunca üzerine hindistan cevizi rendesi ve pasta süsü serpip buzdolabına kaldırın. Pastayı buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra ikram edin.
Yorumlar
Kahve Dükkanı'ndan sevgiler..