Bisküvi Pastası



Kreması için:

3 Su bardağı süt

2 Yemek kaşığı dolusu un

2 Yemek kaşığı şeker

1 Vanilya

1 Yemek kaşığı margarin

Ayrıca:

1 Paket çikolatalı puding

1 Paket sakızlı ve Antep fıstıklı puding (Kenton)

1 Paket Eti kakaolu bisküvi

1 Paket pötibör bisküvi (Ülker Petit Keksi)

Süt, hindistan cevizi rendesi, pasta süsü

Yapılışı: Sütü, unu, şekeri, vanilyayı tencereye alıp karıştırın. Margarini de ekledikten sonra sürekli karıştırarak kremayı pişirin. Pudingleri ayrı ayrı tencerelerde üzerlerinde yazan tarife göre pişirin. Küçük kare borcam tepsiye bisküvileri 1 kat pötibör 1 kat kakaolu olmak üzere aralarına sıcak kremayı sürerek krema bitene dek dizin. Kalan bisküvileri de aynı şekilde aralarına sıcak haldeki çikolatalı pudingi sürerek dizin. En üstüne sakızlı ve Antep fıstıklı pudingi dökün. Pastanın üzerindeki puding donunca üzerine hindistan cevizi rendesi ve pasta süsü serpip buzdolabına kaldırın. Pastayı buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra ikram edin.

Yorumlar

Gülcan dedi ki…
al beni ye beni diyor tepsiyi alıp kaçıyorum ellerinize sağlık iyi geceler.
zeymurancafe dedi ki…
bisküvi pastasını çok severım bana tadı hep çok hafif gelır ellerıne sağlık canım
LeylaK dedi ki…
ohh mis mis, yumuşacıktır o şimdiii.ellerine sağlık.

Kahve Dükkanı'ndan sevgiler..