Tavuk Strogonof


1 Tavuk göğsü (kemiksiz ve derisiz)

13 Mantar

1 Çay bardağı krema

1 Tatlı kaşığı hardal (dijon)

1 Yemek kaşığı un

Sıvı yağ, tuz, karabiber

Yapılışı: Tavuk göğsünü şerit şerit doğrayıp, sıvı yağ ile birlikte birkaç dakika çevirin. Doğranmış mantarları ilave edip soteleyin. Hardalı, kremayı katıp karıştırın. Unu az su ilavesiyle sulandırıp, tavuğa karıştırın. Tuzla karabiberi koyup, tavuğu 2-3 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.

Yorumlar

zeymurancafe dedi ki…
ellerıne sağlık canım cok guzel bır borek olmus
durutarifler dedi ki…
Bunu denemeliyim mutlaka
Krema , hardal ve tavuk
Eminim çok güzel olmuştur
Ellerine sağlık arkadaşım
zeys dedi ki…
blogunu yenı kesfettım, takıpteyım benımkıne de beklerım :)Sevgilerrrrr...
http://zeysfashionroom.blogspot.com/
Ahu Türkyaşar dedi ki…
Hiç denemedim ama mutlaka deneyeceklerim listeme aldım :)