Hindistan Cevizli Muhallebi
1 Litre+1 su bardağı süt
7 Yemek kaşığı dolusu un
8 Yemek kaşığı şeker
5 Yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi
1 Yemek kaşığı margarin
1 Paket krem şanti
Yapılışı: Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpın. 3 Yemek
kaşığı hindistan cevizini krem şantiye katıp karıştırın ve buzdolabına
kaldırın. 1 Litre
sütü, şekeri, unu, karıştırın. Margarini ilave edip, muhallebiyi pişirin ve
soğutun. Muhallebi soğuyunca içine krem şantiyi, 2 yemek kaşığı hindistan
cevizini katıp mikserle 5-6 dakika çırpın. Hazırlanan muhallebiyi kâselere
aktarıp, buzdolabında soğutun.
Yorumlar