Çiriş Yemeği
600gr. Çiriş
2-3 Adet orta boy soğan
1 Yemek kaşığı salça
2 Yemek kaşığı pirinç veya bulgur
Sıvı yağ, tuz
Yapılışı: Soğanları yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile birlikte kavurun. Salçayı ilave edip kavurun. Doğranmış çirişi koyup çiriş sönene de ara ara karıştırarak kavurun. Bulgur veya pirinci (pirinç kullandım), tuzu, yeterince suyu ekleyip çiriş yumuşayana dek pişirin.
Çirişli karnıyarık, çiriş böreği ve çiriş çorbasının tarifleri burada
Yorumlar
çiriş yemeği nefis duruyor,bu yemeğe kıymada çok yakışır diye düşündüm,
eline sağlık,sevgiler...
SEVGİLERİMLE..
Selam ve sevgi ile..
Ellerine sağlık. Sevgiler
Le<<etini çok merak ediyorum.
Ellerine sağlık canım.
Yine birbirinden güzel lezzetler yapmışsın.
Böyle tek tek yayınlaman daha güzel olmuş.
Öpüyorum.