Muzlu Yaş Pasta


1 Pastaban
Kreması İçin:
1 Paket vanilyalı puding
1 Poşet krem şanti
Süt
Pastayı Islatmak İçin:
1 Su bardağı süt
2 Yemek kaşığı şeker
Arası İçin:
Muz
Üzeri İçin:
Hindistan cevizi rendesi
Yapılışı: Pudingi sütle birlikte pişirin (süt miktarını puding paketinin arkasında yazan miktardan yarım su bardağı azalttım). Pudingi soğutup, içine toz haldeki krem şantiyi ilave edip karıştırın. 1 Su bardağı süte 2 yemek şekeri ilave edip, şeker eriyene dek  karıştırın. Pastabanın alt kısmını şekerli süt yarısıyla ıslatın. Üzerine kremayı döküp yayın. Üzerine muz dilimlerini koyun. Üzerine pastabanın üst kısmını koyun. Kalan şekerli sütle üstünü ıslatın. Pastayı buzdolabında 1 gece veya birkaç saat beklettikten sonra üzerine hindistan cevizi rendesi serperek ikram edin.

Yorumlar