Burçak Bisküvili İrmik Pastası


Kreması İçin:
2,5 Su bardağı süt
4 Yemek kaşığı dolusu irmik
4 Yemek kaşığı şeker
1 Yemek kaşığı margarin
1,5 Yemek kaşığı dolusu hindistan cevizi rendesi
Üzeri İçin:
1 Paket çikolatalı puding
Hindistan cevizi rendesi
Pasta süsü, süt
Ayrıca:
1 Paket Eti Burçak Bisküvi
Yapılışı: Tüm krema malzemelerini küçük bir tencereye alıp karıştırın ve pişirin. Küçük bir tepsiye 1 sıra bisküvi dizin. Üzerine sıcak kremanın yarısını döküp yayın. Kalan bisküvileri 1 sıra olacak şekilde üzerine dizin. Kalan kremayı üzerine döküp yayın. Çikolatalı pudingi üzerindeki tarife göre sütle birlikte pişirin. Sıcak  pudingi pastanın üzerine döküp yayın. Pasta soğuyunca üzerini hindistan cevizi ve pasta süsüyle süsleyin. Buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra ikram edin.

Yorumlar