Sebze Yatağında Et Sote



Soğanı yemeklik doğrayıp, zeytinyağında hafif pembeleşene kadar kavurun. Yemeklik doğranmış yeşil biberle kırmızı biberi de ilave edip kavurmaya devam edin. Dilimlenmiş havuçla pırasayı ekleyip 1-2 dakika kavurun. Doğranmış kabağı, mantarı ve ıspanağı katıp 2-3 dakika daha kavurun (sebzeler hafif dirili kalacak şekilde pişirilecek). Tuz, karabiber ekleyip ocaktan alın. Kuşbaşı doğranmış etleri sıvı yağ ile birlikte, etler saldıkları suyu çekene kadar kavurun. Kekik ve tuz ekleyip ocaktan alın. Servis tabağına sebzeyi alıp, üzerine kavrulmuş eti koyduktan sonra sıcak olarak ikram edin.

Yorumlar

Ahu Türkyaşar dedi ki…
Hmmmm, hem sağlıklı hem leziz diyorsun :) Ellerine sağlık.
Adsız dedi ki…
ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again