Balıklı Sandviç
Palamut balığı
Domates dilimleri
Soğan (piyazlık kesilmiş)
Marul (ince doğranmış)
Sıvı yağ, limon suyu
Tuz, karabiber
Yapılışı: Temizlenip yıkanmış palamut balığı dilimlerini bir
kaba koyun. Üzerine limon suyu, biraz sıvı yağ, tuz, karabiber ilave edip
karıştırın. Balığı buzdolabına koyup, 1-2 saat bekletin. Teflon tavayı hiç yağ
koymadan kızdırın. Balıkları içindeki sosuyla birlikte tavaya alın. Üzerine
kapak kapattıktan sonra balıkları arkalı önlü kızartın. Ocaktan alıp kılçıklarını
temizleyin. Balıkları irice doğrayın. Ekmek arasına balıkları, domates
dilimlerini, marulu, soğanı koyup servis yapın.
Yorumlar