Bisküvili Tavuk Göğsü


2,5 Su bardağı süt
Yarım su bardağı şeker
Yarım su bardağı un
75gr. Margarin
1 Paket Eti kakaolu bisküvi
Üzeri İçin:
1 Paket krem şanti
1 Su bardağı süt
Yapılışı: Bisküviyi toz haline gelene dek rondodan geçirin. Margarini eritin. Unu margarine ilave edip hafifçe kavurun. Şekeri, sütü ekleyip muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ocaktan alıp, 15 dakika mikserle çırpın. Küçük bir tepsiye bisküvinin yarısını döküp yayın. Üzerine muhallebiyi döküp yayın. Kalan bisküviyi üzerine döküp yayın ve soğutun. Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırptıktan sonra muhallebinin üzerine yayın. Buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra ikram edin.

Yorumlar

mutfagabuyrun dedi ki…
çok severim canım.nefis olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.