Tencerede Susuz Tavuk


3 Tavuk budu
Kekik, pul biber, nane, tuz
Kırmızı toz biber, kimyon, karabiber
Yapılışı: Baharatları ve tuzu küçük bir kasede karıştırın. Tavuk budlarını yıkayın. Baharat karışımını tavuklara ilave edip, tavukları baharatlayın. Teflon tencereyi ocağa alın. Tencereye yağ koymadan baharatlı tavuk budlarını tencereye koyun. Tencerenin kapağını kapatıp, 5 dakika harlı ateşte ara ara çevirerek pişirin. 5 Dakikanın sonunda Ocağın altını kısın ve en kısık ateşte 50 dakika tavuklar yumuşayana kadar ara ara çevirerek pişirin.

Yorumlar

Ahu Türkyaşar dedi ki…
Merhaba tatlım :)

Ben bunun kemiksizini yaparım hep. Ellerine sağlık :)

Çok çok öperim seni :)