Elmalı Jöle-Jöleli Muzlu Puding



Jöleli Muzlu Puding

1 Paket muzlu puding
1 Paket çilek jölesi
1 Su bardağı krema
2 Elma, süt
Yapılışı: Muzlu pudingi, kremayı, sütü (pudingin arkasında 3,5 su bardağı süt koyun yazıyordu ben 1 su bardağı krema 2 su bardağı süt koydum) tencereye alın. Puding koyulaşana kadar pişirin. Pişen pudingi kuplara koyun. Elmaları soyup, temizleyin, yıkayın. Küçük küpler halinde doğradıktan sonra limonlu suyun içine koyun. Jöleyi paketin arkasında yazan tarife göre hazırlayın. Doğranmış elmaları pudinglerin üzerlerine koyun. Üzerlerine çilekli jöleyi dökün. Buzdolabında 1 gece veya birkaç saat beklettikten sonra ikram edin.

Elmalı Jöle


Elmaları soyup, temizledim, yıkadım ve küçük küçük doğradım. Elmaları kuplara koydum. Jöleli muzlu pudingden artan çilek jölesini elmaların üzerine döktüm. Elmalı jöleyi buzdolabında 1 gece beklettim.

Yorumlar

mutfagabuyrun dedi ki…
hımmm çok beğendim canım.olsa da yesem dedim.ellerine sağlık.sevgiler.
Adsız dedi ki…
Aynı malzemelerden 2 tarif ve 2sunum çıkarmışsınız elinize sağlık