Fırında Kuşkonmazlı Levrek


Fırında Kuşkonmazlı Levrek

1 Adet Levrek balığı
6 Adet konserve beyaz kuşkonmaz
1 Patates
Limon suyu, sıvı yağ
Tuz, karabiber, pul biber
Kırmızı toz biber

Yapılışı: Temizlenip yıkanmış levrek balığını sıvı yağ, limon suyu, tuz ve baharatlarla karıştırın. Hazırlanan balığı yağlanmış tepsiye balın. Kuşkonmazları soğuk sudan geçirin. Kuşkonmazları da tepsiye alıp üzerlerine sıvı yağ gezdirin ve tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber serpin. Patatesleri soyun, yıkayın, elma dilimi şeklinde kesin. Patateslere sıvı yağı baharatları ilave edip karıştırın. Patatesleri tepsiye balığın yanına koyun. Kuşkonmazlı levreği fırında pişirin.

Yorumlar

ımmmm nefis balık seven biri olarak resme bakınca kokusu geldi burnuma ellerine sağlık
Nilgün Komar dedi ki…
çok çekicii..
Rosita Vargas dedi ki…
Me encanta me encanta toda clase de pescados se ve irresistible,abrazos.
Balik nefis, tabagida cok guzel:) afiyetler olsun..
Ahu Türkyaşar dedi ki…
Hayırlı bayramlar dilerim :)