Hindistan Cevizli Muhallebi




1 Litre+1 su bardağı süt
7 Yemek kaşığı dolusu un
8 Yemek kaşığı şeker
5 Yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi
1 Yemek kaşığı margarin
1 Paket krem şanti
Yapılışı: Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpın. 3 Yemek kaşığı hindistan cevizini krem şantiye katıp karıştırın ve buzdolabına kaldırın. 1 Litre sütü, şekeri, unu, karıştırın. Margarini ilave edip, muhallebiyi pişirin ve soğutun. Muhallebi soğuyunca içine krem şantiyi, 2 yemek kaşığı hindistan cevizini katıp mikserle 5-6 dakika çırpın. Hazırlanan muhallebiyi kâselere aktarıp, buzdolabında soğutun.  

Yorumlar

mutfagabuyrun dedi ki…
muhallabiyi çok beğendim canım.tam benlik olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.