Fırında Şiş Kebap
Kemiksiz kuşbaşı etlerin üzerine biraz sıvı yağını, karabiberi, pulbiberi, kırmızı toz biberi, tuzu döküp iyice karıştırın. Eti buzdolabında 1-2 saat bekletin. Diğer tarafta ise domatesleri, biberleri, patlıcanları, soğanları temizleyip dilimleyin. Sebzeleri ve etleri çöp şişlere dizin. Patlıcanları ayrı olarak başka şişlere dizin. Yağlanmış fırın tepsisine şişleri dizip, fırında pişirin.
ARMİNA’NIN NOTU: Sebzeleriniz artarsa, sebzeleri şişlere karışık olarak dizip pişirin. Biz de dana eti olduğu için, dana eti kullandık. Koyun etiyle daha güzel olacağını düşünüyorum. Patlıcanlı olanı bittiği için, resmini çekemedim.
Yorumlar
Ellerine sağlık nefis görünüyorlar. Sebzeler sizin etler benim olsun:))) Kuzu eti ile denemek lazım.
Teşekkürler bir iftar yemeği daha buldum
sevgiler
Sevgiyle kal
Hayırlı Ramazanlar..
Hayırlı Ramazanlar dilerim, Rabbim bu ayda yaptıgımız tüm ibadetlerimizi kabul eylesin inşallah..
Demek ki bu yolculuğa aynı tarihlerde çıkmışız o zaman sizi de sobelemem şart oldu
Hadi soruları yanıtlamaya başlayın
sevgiler
SEVGİLER
Kac dakika ve kac derecede pisirdin?
Sevgiler