Elmalı Jöle-Jöleli Muzlu Puding
Jöleli Muzlu Puding
1 Paket muzlu puding
1 Paket çilek jölesi
1 Su bardağı krema
2 Elma, süt
Yapılışı: Muzlu pudingi,
kremayı, sütü (pudingin arkasında 3,5 su bardağı süt koyun yazıyordu ben 1 su
bardağı krema 2 su bardağı süt koydum) tencereye alın. Puding koyulaşana kadar
pişirin. Pişen pudingi kuplara koyun. Elmaları soyup, temizleyin, yıkayın. Küçük
küpler halinde doğradıktan sonra limonlu suyun içine koyun. Jöleyi paketin
arkasında yazan tarife göre hazırlayın. Doğranmış elmaları pudinglerin
üzerlerine koyun. Üzerlerine çilekli jöleyi dökün. Buzdolabında 1 gece veya
birkaç saat beklettikten sonra ikram edin.
Elmalı Jöle
Elmaları soyup, temizledim,
yıkadım ve küçük küçük doğradım. Elmaları kuplara koydum. Jöleli muzlu
pudingden artan çilek jölesini elmaların üzerine döktüm. Elmalı jöleyi
buzdolabında 1 gece beklettim.
Yorumlar