Fıstıklı Tavuk Göğsü


1 Litre süt
125gr. Margarin
1 Su bardağı şeker
1 Su bardağı un
1 Paket dolmalık fıstık
Çikolata Sosu İçin:
Damla Çikolata ve süt
Yapılışı: Margarini eritin. Fıstığı ilave edip kavurun. Unu ekleyip hafifçe kavurun. 1 Litre sütü ve şekeri koyup, koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp, 10-15 dakika mikserle çırpın. Buzdolabında 1 gece veya birkaç saat bekletin. Damla çikolata ve az sütü yanmaz tavaya alın. Sürekli karıştırarak çikolatayı eritin. Tavuk göğsünün üzerini eritilmiş çikolatayla süsleyin.



Yorumlar

mutfagabuyrun dedi ki…
hımm nefis nefisss.olsada yesem.ellerine sağlık canım.sevgiler.