Jöleli Supangle ve Meyveli Jöle
Jöleli Supangle
1 Paket limonlu jöle
1 Paket vanilyalı puding
Artmış kek, süt
Yapılışı: Artmış
haşhaşlı ve gazozlu kekimi küçük küpler halinde doğradım ve
kuplara koydum. Pudingi üzerindeki tarife göre pişirip, keklerin
üzerlerine döktüm. Önce oda ısısında sonra da buzdolabında
soğuttum. Limonlu jöleyi üzerindeki tarife göre hazırladıktan
sonra pudinglerin üzerlerine döktüm. Jöle donunca üzerlerini
mevsim meyveleriyle süsledim.
Meyveli Jöle
Jöleli supangle
tarifimden artan limonlu jöleyle çekirdeklerini çıkarıp ikiye
kestiğim kirazları, küçük küp küp kestiğim elmaları, iri iri
kestiğim çilekleri karıştırdım. Meyveli jöleyi kaselere koyup,
buzdolabında birkaç saat beklettim.
Yorumlar
yaz sıcakları için iki mükkemmel tarif
ellerinize sağlık